Wilujeng sumping di situs web kami!

UCP215F

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

  Ukuran UCING BEARING (mm) BLOK (perumahan) Ukuran (mm)  
MODEL ring lnner Cingcin luar jangkungna ring lnner lébar panjangna jangkungna Jarak liang beurat Kg
UCP215F 75 130 77.8 75.6 274 163 218 6.78

Révolusi per menit
wates 7000 rev
Jaminan 1300 rev

gradasi grading Z3V2

Kelas aksésori
Gajih LOW-20 TINGGI + 250
Bal G8
Bahan Gcr15
Kandang Lemah haté
Meungpeung bahan dahar HT200
Cingir panyegelan F Jenis kontak, tahan lebu, tahan cai
factory1
factory2
factory3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami