Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    Meifule Precision Bearing

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd. didirikeun taun 2005, sareng khusus ngahasilkeun bantalan bola alur anu jero, blok bantal sareng bantalan roller tirus. Ogé tiasa ngadamel bantalan khusus numutkeun gambar pembeli atanapi sampel. Pabrik ayeuna ayana di zona industri bantalan kota WEISENGZHAI di kota Guantao HEBEI. Zona industri sadayana nutupan 80000 méter pasagi sareng gaduh ranté produksi bantalan lengkep, anu tiasa ngahémat biaya produksi sareng ngabantosan dina tindakan anu merenah.

BERITA

new

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd.

Dumasar kana téknik produksi sareng pangalaman ngadamel bantalan bola alur anu jero, pabrik mimiti ngahasilkeun blok bantal di 2010.

New starting point and new journey for Meflle Bearings in 2020
2020 mangrupikeun taun anu jalma bakal kajaga. Virus makuta anyar parantos nyapu dunya, sareng p ...
Roller Bearings

Roller Bantalan

Nya kitu diwangun salaku bantalan bola, bantalan roller gaduh kontak garis tibatan titik konta ...