Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

Linqing Meifule Precision Bearing Co., Ltd.

Guantao bangga ngahasilkeun pabrik ko., Ltd.

(LINQING MEIFULE PRECISION BEARING CO., LTD) didirikeun taun 2005, sareng khusus ngahasilkeun bantalan bola alur anu jero, blok bantal sareng bantalan roller taper. Ogé tiasa ngadamel bantalan khusus numutkeun gambar pembeli atanapi sampel. Pabrik ayeuna aya di zona industri bantalan. Zona industri sadayana nutupan 80000 méter pasagi sareng gaduh ranté produksi bantalan lengkep, anu tiasa ngahémat biaya produksi sareng ngabantosan dina tindakan anu merenah.

Pabrik mimiti ékspor langsung ti 2015 sareng ngawangun perusahaan ékspor (XIAMEN PRIDE BEARINGS CO., LTD) pikeun ngajantenkeun jasa pangsaéna pikeun penjualan. Grup penjualan ngagaduhan staf anu berpengalaman sareng aturan ékonomi anu saé di kota Xiamen. Terus ngadamel ranté anu sampurna tina produksi, jual sareng aksi jual.

MEIFULE PRECISION BEARING

Dumasar kana téknik produksi sareng pangalaman ngadamel bantalan bola alur anu jero, pabrik mimiti ngahasilkeun blok bantal di 2010. Tina bahan beusi sareng waja atah dugi ka perumahan cor sareng bantalan réngsé, kami mutuskeun prosés produksi sareng inspeksi ketat dugi ka gudang sateuacan pangiriman. Maka pastikeun pikeun ngajalankeun anu saé pikeun pangguna tungtung. Sareng sadaya jalma penjualan urang kedah ngagaduhan élmu propésional pikeun bantalan sareng mékanis mékanis, teras tiasa masihan bongbolongan anu saé pikeun anu mésér sareng mésér biaya anu saé pisan.

Produk kami utamina sapertos dihandap

Kami resep sagala pangalaman sareng maju salawasna taun ieu sareng ayeuna janten langkung profesional dina garis panangan. 

1. Unit bantalan UC, UK, SA, SB, pikeun 200 sareng 300 séri
2. Pabrik besi cor P, F, FL, T, FA, FB, FC, HA sareng sajabina
3. Bantalan bola alur jero (ukuran alit sareng ukuran tengah) inci atanapi métrik
4. Taper roller bearing dina inci sareng métrik séri (kualitas luhur P0 - P6 grade)

Dumasar kapercayaan sareng integritas, ngajaga kualitas heula nyaéta kabijakan bisnis urang.
Kami bakal ngajaga sareng ngagedékeun pasar ku kualitas, harga sareng jasa anu pangsaéna. Kami hoyong pos langkung sareng tambih seueur dina lapangan bantalan.
Tulus ngabagéakeun ka sadayana pembeli anu dijaga tetep kerjasama anu dipercaya sareng kami.