Wilujeng sumping di situs web kami!

UCF212F

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

  Ukuran UCING BEARING (mm) BLOK (perumahan) Ukuran (mm)  
MODEL ring lnner Cingcin luar jangkungna ring lnner lébar panjangna jangkungna Jarak liang beurat Kg
UCF212F 60 110 65.1 175 142 4.9

Révolusi per menit
wates 8000 rev
Jaminan 1500 rev

gradasi grading Z3V2

Kelas aksésori
Gajih LOW-20 TINGGI + 250
Bal G8
Bahan Gcr15
Kandang Lemah haté
Meungpeung bahan dahar HT200
Cingir panyegelan F Jenis kontak, tahan lebu, tahan cai
factory1
factory2
factory3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami