Wilujeng sumping di situs web kami!

Roller Bantalan

Nya kitu diwangun salaku bantalan bola, bantalan roller gaduh kontak garis tibatan kontak titik, ngamungkinkeun aranjeunna kapasitas langkung ageung sareng tahan shock anu langkung luhur. Roller nyalira aya dina sababaraha bentuk, nyaéta, silinder, bola, tirus, sareng jarum. Bantalan roller silinder ngatur ngan ukur beban dorong. Bantalan roller bola tiasa nampung misalignment sareng langkung dorong, sareng, nalika digandakan, dorong kana dua arah. Bantalan rol tapered tiasa ngatur beban dorong anu signifikan. Bantalan jarum, varian bantalan roller silinder, tiasa ngadamel beban radial tinggi pikeun ukuranana, sareng tiasa dijantenkeun bantalan dorong jarum.

Bantalan rol sayogi salaku desain lengkep sareng bantalan jarum ampir dina gaya ieu. Bantalan jarum hususna épéktip ku gerakan bulak balik, tapi gesekan bakal langkung luhur kusabab roller-ngalawan-roller rubbing.

Nalika ngagunakeun bantalan roller silinder dina aci kalayan sudut sasar, langkung resep nganggo dua bantalan roller pondok deui-ka-tukang tibatan hiji bantalan roller panjang.

Milih Bal atanapi Bantalan Roller
Sakumaha aturan umum, bantalan bola dianggo dina kagancangan anu langkung luhur sareng beban anu langkung enteng tibatan bantalan roller. Bantalan roller ngalakukeun langkung saé dina kaayaan shock sareng dampak loading.

Bantalan bola biasana dijual salaku rakitan sareng ngan saukur diganti janten hijian. Bantalan roller tiasa sering dibongkar sareng roller carrier sareng roller, atanapi balap luar atanapi batin, diganti masing-masing. Mobil roda-tukang nganggo mobil sapertos kieu kanggo roda payun. Kauntungannana desain ieu nyaéta balapan tiasa nyusut kana poros sareng janten padumukan pikeun nyiptakeun rapat permanén tanpa résiko ngaruksak rol nyalira.

Bantalan bola jajar tunggal distandarkeun sareng tiasa dianggo silih gentos diantara pabrik. Bantalan rol kirang distandardisasi jadi spésipér kedah konsultasi katalog pabrikan pikeun milih anu cocog pikeun aplikasi.

Rolling-element bearings didamel nganggo sajumlah clearance internal. Sagala panyimpangan anu ngan saukur nyéngkol bola kaluar tina posisi sareng ngaleungitkeun clearance internal ieu henteu kedah seueur pangaruh dina kahirupan bantalan. Bantalan roller langkung sénsitip kana misalignment sudut. Misalna, bantalan bola anu ngalir dina kecepatan sedeng kalayan pas anu cukup leupas tiasa tiasa hasil kalayan sudut sasar saluhur 0,002 dugi ka 0,004 in./in. antara bantalan sareng aci. Bantalan roller silinder, upami dibandingkeun, tiasa janten masalah upami misalignment ngaleuwihan 0,001 in./in. Pabrikan umumna bakal nyayogikeun rentang-rentang sudut anu tiasa ditampi pikeun bantalan masing-masing.


Waktos Post: Sep-01-2020