Wilujeng sumping di situs web kami!

Titik awal anu anyar sareng perjalanan anyar pikeun Meflle Bearings di 2020

12020 mangrupikeun taun anu jalma bakal kajaga. Virus makuta anyar parantos nyapu dunya, sareng jalma-jalma di seluruh dunya kasaput ku kasieunan, kakurangan bekel, sareng paningkatan pangangguran di sababaraha nagara. Dina kaayaan lingkungan anu goréng ieu, para pamimpin Kota Yandian aktip koordinasi sareng departemén perpajakan tina sababaraha pamaréntah pikeun aktip kerjasama sareng perusahaan sareng ngaoptimalkeun sababaraha prosedur bisnis perusahaan. Tanggal 8 Méi 2020, dina promosi aktip para pamimpin di sadaya tingkatan, perusahaan urang Pamaréntah Kota Yandian disaksian ku Sekretaris Panitia Partai Kota Linqing, Sekertaris Mimiti Kota Yandian sareng pamimpin Biro Perpajakan sareng nandatangan kerjasama strategis perjanjian sareng Hongyuan Trading Service Co., Ltd.

Pabrik anyar di taman industri anu dipésér ku perusahaan urang badé réngsé sareng dianggo, anu hartosna perusahaan kami parantos ningkatkeun luas 3800 méter pasagi luas pabrik produksi bantalan. Diperkirakeun dilarapkeun sateuacan 30 Oktober 2020. Dina waktos éta, perusahaan kami bakal nambihan 40 sét bantalan pamrosésan alat, 20 sét bantalan olahan peralatan, sareng 10 jalur produksi otomatis pikeun instalasi bantalan otomatis sareng jalur perakitan . 50 padamelan énggal didamel. Kapasitas produksi taunan diperkirakeun aya 5 juta sét bantalan blok bantal, sareng pendapatan penjualan 60 juta yuan.


Waktos Post: Sep-23-2020